Logo gemeentenieuwsonline.nl

’t Soetrijck gaat tweede zaak openen in het Gelderse Elst

GROESBEEK/ELST - De succesformule van ’t Soetrijck in winkelcentrum Bellevue krijgt navolging in het Gelderse Elst. Momenteel is men druk bezig om het interieur te plaatsen in de nieuwe zaak aan de Dorpsstraat 11 in Elst.

De nieuwe zaak heeft een winkeloppervlakte van liefst 180 m2, terwijl ’t Soetrijck in Groesbeek 150 m2 telt. Qua kleuren en uitstraling verschillen beide zaken niet van elkaar; alleen vanwege de grootte van het pand zal het assortiment in Elst groter zijn dan in Groesbeek.

Ook in Elst kunnen de klanten genieten van al het lekkers wat ze te bieden hebben zoals Italiaanse lekkernijen, Visser bonbons, zelfgemaakte fudge en liefst een negen meters lange schepwand vol met schepsnoep. Ook zijn ze ruim gesorteerd in oud-Hollands snoepgoed, geboortesnoep voor zowel een jongen als meisje en uiteraard cadeaupakketten.

Naast de Visser bonbons van topkwaliteit, is er evenals in Groesbeek een lijn bonbons van Le Fève. Deze bonbons worden gemaakt door verschillende sterrenchefs van zowel Nederlandse als Belgische Michelinsterren-restaurants. Ook voor de kinderen is ’t Soetrijck een hele beleving, want voor hen is er te kust en te keur aan snoepgoed.

Kortom ’t Soetrijck is een echte verwenwinkel voor jong en oud. Op donderdag 25 februari gaan de deuren open van ’t Soetrijck aan de Dorpsstraat 11 in Elst. Voor de eerste 150 kopende klanten staat er een Goody Bag klaar.

Meer berichten