Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Gerard van der Pluijm)</p>

(foto: Gerard van der Pluijm)

(Foto: Gerard van der Pluijm)

Nieuws van KBO Beek

BEEK – "Beste leden en lezers, het zag er eventjes heel goed uit, de vooruitzichten waren hoopvol en dan komt er natuurlijk ook perspectief voor onze vereniging. Wij zijn er klaar voor en dan hopen u gauw weer te mogen ontvangen met een kopje koffie met gebak en een consumptie."

Ons houden aan de anderhalve meter is en blijft voorlopig een must. Helaas, vernamen wij later dat de besmetting weer omhoog schieten en er aan een derde golf wordt gedacht. Daardoor staan onze goede bedoelingen weer voor even in de ijskast.
Het wachten is dus op de volgende persconferentie. Coby en Gerard van der Pluijm, van onze activiteitencommissie, zijn er op een geweldige wijze in geslaagd, door bij Plussupermarkt van Nico de Witt onze verrassing gesponsord te krijgen. Een enorme geste van onze Beekse supermarkt voor onze seniorenvereniging waarvoor dan ook dank is. Coby en Gerard hebben vanuit de kratten de eitjes in zakjes gedaan met een mooi kaartje en strikje erbij, een geweldig karwei.
Lid of donateur worden voor twintig euro per kalender jaar. "Kom en steun de KBO Beek en geniet ook met volle teugen wat de KBO Beek u te bieden heeft. Met z'n tweeën geniet u nog meer, enthousiasmeer uw buren en kennissen om ook lid te worden", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (024 3226377).

Meer berichten