Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van KBO Beek

BEEK - De paasdagen liggen alweer achter ons. De KBO-leden hebben van de paasattentie genoten. Dat bleek uit de aardige bedankjes die binnen stroomden.

"Natuurlijk hebben wij dat bijzonder graag gedaan voor u. Het was dit maal flink doorpakken voor onze bodes, zij hebben het met verve gedaan. Deze maand vindt u uw KBO Beek op de inleverautomaat van uw lege flessen in uw Beekse supermarkt. Een fraai A4tje van onze designer Gerard van der Pluijm met enkele van onze activiteiten daarop siert deze lege flessenautomaat. Uw bijdrage wordt besteed aan onze senioren uit Beek."

"De realiteit heeft de hoop ingehaald op dit moment, maar niet getreurd. Wij blijven voor u actief bezig en schieten zo gauw de mogelijkheid daar is uit de startblokken. KBO Beek altijd actief voor haar senioren, ook in deze vervelende tijden. Kom erbij en steun deze actieve seniorenvereniging uit uw omgeving, voor twintig euro per kalenderjaar maakt u het allemaal zelf van nabij mee. Niet wachten, nu direct meedoen, laat van u horen, u vaart er wel bij. Voor meer informatie kan men bellen naar 024 32263777."

Meer berichten