Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Oerrr. (foto: Gerke van der Hoef)</p>

Oerrr. (foto: Gerke van der Hoef)

(Foto: Gerke van der Hoef)

Oerrr-kinderspeurtocht bij Natuurmonumenten

MOOK - Het is meivakantie! Ga samen met Oerrr van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter? Een unieke speurtocht van twee kilometer door het bos van Heumensoord en Landgoed Mookerheide. Én aan het einde een verrassing van de boswachter.

Je loopt deze tocht helemaal coronaproof met je eigen gezin. Van de boswachter krijg je bij de start een speurkaart mee. Hiermee kun je op zoek gaan naar de lievelingsdieren van de boswachter. Onderweg kom je langs de zandkuil waar je heerlijk kunt spelen. En helemaal leuk, kinderen van Oerrr mogen gratis mee doen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Koop van tevoren online een kaartje. Per gereserveerde kaartje is er een presentje. Dus heb je drie kinderen en geef je er twee op, dan zijn er twee presentjes. Je kiest uit een tijdvak waarin je wilt beginnen. Je mag er dan zolang over doen als je wilt. Reserveer snel, want er zijn iedere dag maar vijftig plekken. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. En uiteraard kunnen kinderen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende ouder of volwassene.

De komende weken zijn er verschillende dagen waarop de speurtocht gelopen kan worden. Je kunt starten tussen 12.00–15.00 uur. De tijd die je aanklikt is de tijd waarop je kunt starten. Je kunt net zolang over de tocht doen als je zelf wilt. Breng wel je eigen pen of potlood mee om de oplossing in te vullen; helemaal coronaproof.

Hoe reserveer je een plekje? Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken op agenda. Een kaartje reserveren is verplicht.

Meer berichten