Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Kunst & Kitschroute dit jaar online

GROESBEEK – Sinds 2017 wordt er in Groesbeek een Kunst & Kitschroute georganiseerd waarbij mensen die kunstzinnig bezig zijn in welke vorm dan ook hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving aan belangstellenden of in een cluster met elkaar.

Vorig jaar kon deze route door Covid-19 niet doorgaan en ook dit jaar leek dat weer het geval. Nadat de organisatie die teleurstelling had verwerkt zijn ze gaan kijken naar de mogelijkheden die er wel waren. Al snel ontstond het idee om een Kunst & Kitschroute online te doen waar diverse deelnemers enthousiast over waren. Er is dit jaar dus een Kunst & Kitschroute online!


Belangstellenden kunnen via de website www.kunstenkitschroute.com het werk bekijken van diverse deelnemer(ster)s die daar hun werk tentoonstellen. Iedereen stelt ongeveer tien tot vijftien werkstukken ter bezichtiging. Ook worden via facebook de deelnemende kunstenaars apart voorgesteld.

“In de verwachting dat bij de volgende editie 2022 alles weer normaal zal zijn hopen we dat alle bezoekers van de website er veel plezier aan beleven. Inmiddels zijn de maatregelen van dien aard dat de route misschien normaal had kunnen plaatsvinden maar omdat alles al in een ver gevorderd stadium was en de situatie lang nog té onzeker, kiest de organisatie dit jaar toch voor de online route”, aldus Mariëlle en Coby Poelen namens de organisatie.

Meer berichten