Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Weer naar de kerk in Heumen met Pinksteren. (foto: PKN Heumen)</p>

Weer naar de kerk in Heumen met Pinksteren. (foto: PKN Heumen)

(Foto: PKN Heumen)

Kerkdiensten Joriskerk Heumen online én fysiek

HEUMEN - Sinds Pinksteren is het weer mogelijk om met maximaal 25 bezoekers de zondagse kerkdiensten in de protestantse Joriskerk van Heumen te bezoeken. Dit is op basis van de eerste letter van uw achternaam. Ook kunt u de vieringen via livestream volgen.


De vieringen beginnen om 10.00 uur. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom, op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. U dient zich per e-mail op te geven bij scriba Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden. Bij klachten dient u thuis te blijven en kunt u de livestream volgen. Er kan helaas nog niet gezamenlijk worden gezongen, wel zijn er een of twee voorzangers.

Zondag 30 mei
Voorganger is ds. M. Glastra uit Malden. De eerste collecte is voor Stichting Het Kruispunt, de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R.

Zondag 6 juni
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Stichting De Vrolijkheid, de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z.

Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website vindt u meer contactgegevens.

Meer berichten