Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kaarsenactie 2020. (foto: Bart Huilmand)</p>

Kaarsenactie 2020. (foto: Bart Huilmand)

(Foto: Bart Huilmand)

Ilse en Wilma in actie voor Alpe d’Huzes

BEEK - Ook dit jaar gaat ons voornemen om op 3 juni in Frankrijk de Alp d’ HuZes op te lopen niet door. Heel erg jammer, maar begrijpelijk. Maar we laten het er ook dit jaar niet bij zitten, integendeel! Want de slogan is immers: Opgeven is geen optie!

“Wederom gaan wij, Ilse en Wilma net als vorig jaar op deze dag de van Randwijckweg in Beek, 6 keer omhoog lopen. Op de avond van 3 juni maken wij weer een hart van kaarslicht in Beek voor mensen die steun nodig hebben, kracht kunnen gebruiken of om welke reden dan ook. Met het hart van brandende kaarsen willen we iedereen aanbieden om ook een kaarsje voor iemand te laten branden.

Wil je graag een kaars laten branden voor iemand die je mist, een warm hart toedraagt of om een andere bijzondere reden dan kun je bij ons kaarsen bestellen. Je mag een boodschap doorgeven die wij op de kaars zetten zodat de kaars een persoonlijk tintje krijgt. De boodschap blijft onder ons.”

Reintjes Kaarsen uit Beek zal een deel van de actie sponsoren. De kosten per kaars zijn twee euro. De opbrengst hiervan gaat naar de Alpe d’HuZes. Betalen kan via een betaalverzoek of een tikkie. Hoe te bestellen? Stuur ‘n mail vóór 1 juni naar teamderodepimpernel@gmail.com en geef je gewenste aantal kaarsen door.

“Het aanmaken van de kaarsen doen wij, Wilma en Ilse alleen. Wel zullen wij ervoor zorgen het aanmaken van de kaarsen live te volgen is op Facebook en Instagram, zo kan iedereen het volgen en meekijken. Het aanmaken zal ongeveer om 21.30 uur plaats vinden. Hopelijk kunnen we een mooi groot lichtgevend hart gaan vormen?”

Meer berichten