Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelen. (foto: M. Schijf)</p>

Wandelen. (foto: M. Schijf)

(Foto: M. Schijf)

Sportief, actief wandelen: het mag weer!

REGIO - Sportief, actief wandelen, het meest verfrissende beweegprogramma voor jou, in de buitenlucht, met persoonlijke aandacht, in gezellige groepen en op drie niveaus. Altijd twee proeflessen gratis!

Een activiteit in een matig /intensief tempo. De trainingen zijn altijd zeer gevarieerd met een combinatie van conditie en spierversterkende oefeningen, het hele jaar door in de mooiste natuur rondom Malden, Mook en Groesbeek! Natuurlijk worden we begeleid door gecertificeerde trainers die aandacht hebben voor het individu.

Op maandag om 9.30 uur wordt er vanuit VCM de ruitervereniging aan de Lierseweg een nieuwe start gemaakt met de maandaggroep. Echt iets voor beginners!

Op dinsdag om 8.45 uur vertrekken er uit de hal van Sportcomplex Laco in Malden sportief wandelaars op 3 niveaus: Een snelle groep, een iets minder snelle groep en een groep waarin wandelaars lopen die het iets rustiger aan willen doen.

Op woensdag om 9.30 uur vanaf de Kerkberg in Berg en Dal een actieve snelle groep.

Op donderdag om 8.30 uur vanaf het parkeerterrein van Hotel de Wolfsberg in Groesbeek, een actieve snelle groep.

Bij terugkomst wordt er met elkaar koffie/thee gedronken. Alle groepen worden begeleid door deskundig kader. Aanbevolen de door fysiotherapeuten vanuit Medical Training!

Een activiteit van Beweegcollectief Mook en Middelaar - Kwiek Actieve Leefstijl, Fit&Fun Heumen. Aanmelden: bel: 06 13260571 of 06 21505523.

Meer berichten