Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelaars met minister Kaag op de foto.</p>

Wandelaars met minister Kaag op de foto.

(Foto: )

Wandelen op Woensdag

GROESBEEK - Meerculturenwandeling Wandelen op Woensdag in Groesbeek is weer gestart. Er wordt gewandeld volgens de geldende coronaregels. Gelukkig worden die steeds soepeler. Op 5 mei waren er negen deelnemers die regen en wind trotseerden: “Goed om elkaar weer te zien en spreken en fijn om weer in beweging te zijn!”

Initiatiefnemer Farnosh Amini van Agile Welzijn vertelt: “Het was heerlijk om weer lekker te wandelen. Na een lange stop was wandelen in vrijheid en met meer coronavrijheid op 5 mei extra bijzonder. Onder leiding van Mariet en Jeannie gingen we naar de Canadese Begraafplaats om de indrukwekkende foto-expositie ‘The Faces of Groesbeek te bekijken. Minister Sigrid Kaag en haar man waren er ook. Leuk, dat ze in het Arabisch een praatje maakten met Rozita en met Mohammed. Fred Hulsman, de fotograaf van the Faces of Groesbeek zette Kaag en verschillende wandelaars uit onze groep op de foto. Een leuke herinnering.”

Wandelen op Woensdag: is voor iedereen die van wandelen houdt en heeft als onderliggend doel de verschillende culturen in Groesbeek (en in het verspreidingsgebied van deze krant) met elkaar in contact te brengen. Woensdag 10.00 tot 12.00 uur. Vertrek vanaf Take a break, Hoflaan 1a, Groesbeek. Wandel mee. U bent van harte welkom! www.agile-welzijn.nl.

Meer berichten