Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ontdek net als Stefania en Tommie Christiaan de Heemtuin in Malden

MALDEN - Tommie Christiaan en Stefania hebben de Heemtuin in Malden gevonden. Ze waren er op bezoek om de videoclip ‘Voor een ander’ op te nemen, die hoort bij de familiefilm ‘Pieter Konijn 2: op de vlucht’. Stefania is de laatste weken bekend van het Eurovisie Songfestival waar ze tiende werd.

Op de video zien we het duo in de Heemtuin Malden onder andere groente oogsten in de moestuin en hout hakken. Verschillende plekken in de Heemtuin zijn goed herkenbaar, zoals de moestuin, het weids grasland, akkers, takkenwallen en het bos. De Heemtuin had ook graag Pieter Konijn zelf op bezoek gehad. In de videoclip lijkt het alsof dat ook gelukt is. Hij huppelt tussen de beelden van Stefania en Tommie Christiaan door.

Het is niet verwonderlijk dat de locatiescout van de videoclip bij de Heemtuin terecht kwam. Het is één van de weinige Heemtuinen die er nog zijn in Nederland. En tegelijkertijd één van de mooiste groene plekken in het Rijk van Nijmegen.

Veel kinderen komen in de Heemtuin Malden door een bezoek met school. Ook buiten die educatielessen zijn kinderen (en hun ouders) welkom. Je kunt er ook net als Stefania en Tommie Christiaan de natuur ontdekken en de speelboom vlakbij de heide te beklimmen.

De Heemtuin Malden is vrij toegankelijk en te vinden aan het snelfietspad door het bos in Malden: Bosweg 8a. Of vanuit de Randwijksingel, nabij de Zoom.

De videoclip staat op YouTube. Op de website van de Heemtuin (www.heemtuinmalden.nl) zal deze zomer een bericht verschijnen over een nieuwe speurtocht: Op zoek naar de Vrienden van Pieter Konijn.

Meer berichten