Beeld uit de livestream van 6 juni. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de livestream van 6 juni. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Weer naar de kerk in Heumen

Algemeen

HEUMEN - Sinds Pinksteren is het weer mogelijk om met maximaal 25 bezoekers de zondagse kerkdiensten in de protestantse Joriskerk van Heumen te bezoeken. Dit is op basis van de eerste letter van uw achternaam. Ook kan men nog steeds de vieringen via livestream volgen.



De diensten beginnen op zondagen om 10.00 uur. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom, op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. “U dient zich per e-mail op te geven bij scriba Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden. Bij klachten vragen we u thuis te blijven en kunt u de livestream volgen via www.pknheumen.nl.”



Zondag 13 juni
Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (Limburg). De eerste collecte is voor stichting De Vrolijkheid, de tweede voor de diaconie. “We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters A t/m H.”



Zondag 20 juni
Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. De collectedoelen zijn hetzelfde als op 13 juni. “We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R.”



Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de diaconie met vermelding van het collectedoel.



Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website staan meer contactgegevens.

Uitgelicht

Digitale krant