Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sierre Leonevereniging. (foto: Ansu)</p>

Sierre Leonevereniging. (foto: Ansu)

(Foto: Ansu)

Rommelmarkt SV Juliana 31 Malden

MALDEN - Wegens de coronapandemie moest SV Juliana 31 uit Malden haar jaarlijkse rommelmarkt in januari helaas afgelasten. Gelijk werd echter de intentie uitgesproken om de editie te verplaatsen naar de zomer. En nu gaat het echt gebeuren: op 4 juli van 10:00 tot 15:00 uur is de eerste zomereditie van de rommelmarkt van Juliana.

Een van de eerste grote markten in de regio met wat aanvullingen om er een heus zomerspektakel van te maken. Een terras, een stand met ijs en hamburgers, een DJ booth en ruim 9000m2 aan oppervlak om voldoende ruimte te bieden aan alle kraampjes en tenten voor de honderd vrijwilligers om het diverse aanbod te verkopen. Daarnaast worden natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen getroffen om de markt coronaproof te maken. Naast de ruime opstelling en de verkoop in buitenlucht, worden ook alle hygiënemaatregelen in acht genomen en zijn stewards aanwezig die alles in goede banen laten verlopen.

“We hebben weer veel spullen aangeboden gekregen en opgehaald; van sport en spel tot elektronica en van kleding tot alle binnenhuis artikelen. we kunnen echter nog meer spullen gebruiken. deze kunnen aangeboden worden op de volgende inleverdagen: zaterdag 19 juni van 10:00 tot 14:00, zaterdag 26 juni van 10:00 tot 14:00, vrijdag 2 juli van 10:00 tot 17:00 en zaterdag 3 juli van 9:00 tot 12:00 uur.

De rommelmarkt is op sportpark De Broeklanden op 4 juli. Spullen die overblijven worden onder gedoneerd aan goede doelen, zoals de Sierra Leonevereniging Arnhem. Zie de foto waarop zij onze vereniging bedanken.”

Meer berichten