Sportinstuif HaVoDaVo voor basisschoolleerlingen

Algemeen

BREEDEWEG - Groesbeekse Boys, Ikaros, Groesbeekse Glorie en Dance Centre E-linepro zijn afgelopen jaar op sportpark Breedeweg actief geweest. Daar ontstond het idee om gezamenlijk een sportinstuif te organiseren. Aanstaande zondag 4 juli is het zover. De eerste sportinstuif HaVoDaVo met leuke clinics voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool staat op de agenda.

Voor de kinderen is dit een leuke mogelijkheid om te ontdekken of volleyballen, voetballen, handballen en/of dansen een activiteit is die bij ze past. Maar ook kinderen die niet op zoek zijn naar een nieuwe (sport)activiteit, maar gewoon een paar uurtjes lekker willen sporten en dansen, zijn welkom!

In clinics van 25 minuten maken kinderen kennis met alle vier de onderdelen. Ze hoeven niet te kiezen, dans en de andere sporten komen aan bod in het programma van 2,5 uur. Trainers van de sportverenigingen en dansschool verzorgen leuke clinics om kennis te maken met de sport(activiteiten). Jeugdleden van de deelnemende partijen doen ook mee. Tussen de vier clinics door is er ook tijd voor een actieve ontspanning.

De sportinstuif HaVoDaVo is op de velden van Groesbeekse Boys aan de Sint-Antoniusweg in Breedeweg. Het programma begint zondag 4 juli om 10.00 uur en het einde is om 12.30 uur. Wanneer er veel aanmeldingen zijn wordt het programma in de middag herhaalt. Deelname aan de sportinstuif is gratis. Aanmelden kan op de website van Sjors Sportief; www.sjorssportief.nl. Let op; de inschrijftermijn voor deelname sluit 25 juni. Voor overige vragen kan een mail gestuurd worden naar sportinstuifhavodavo@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant