Spelersgroep Jeugdtoneel. (foto: Samanta Nillessen)
Spelersgroep Jeugdtoneel. (foto: Samanta Nillessen) Foto: Samanta Nillessen

Audities Jeugdtoneel Den Zuuten Ienval

Algemeen

GROESBEEK - De start van een nieuwe jeugdproductie van toneelvereniging Den Zuuten Ienval uit Groesbeek zit er weer aan te komen. Al vele jaren biedt de vereniging kinderen uit de omgeving van Berg en Dal de kans om aan deze producties deel te nemen. Jaarlijks worden daarvoor audities georganiseerd.

“Ben je tenminste negen jaar oud en woon je in Groesbeek of in de omgeving. Houd je van toneelspelen, zingen en dansen en lijkt het je te gek, om samen met ons, fantastische voorstellingen op de planken te brengen? Meld je dan nu aan voor onze audities en misschien schitter jij komend jaar in een toneelproductie!”

Op 12 september vinden de audities plaats in zaal De Sleutel aan de Bredeweg 71 in Groesbeek. In groepsverband wordt onder andere toneel gespeeld en gezongen. Wij zijn op zoek naar jeugd met lef en beleving die het leuk vindt om voor publiek te spelen. Een uitleg over de audities is te vinden op www.denzuutenienval. “Voor het aanmelden voor de audities (naam, adres en leeftijd opgeven) en ook voor het stellen van vragen neem je contact op via jeugdzuutenienval@gmail.com. Meld je snel aan want op 1 augustus sluit de inschrijftermijn.”

Uitgelicht

Digitale krant