Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ondernemers en brouwers omarmen de activiteiten. (foto: Peter Hendriks)</p>

Ondernemers en brouwers omarmen de activiteiten. (foto: Peter Hendriks)

(Foto: Peter Hendriks)

Programma van Zeven Zinderende Zomerweken

BERG EN DAL – Vrijdagmiddag is het programma van de Zeven Zinderende Zomerweken gepresenteerd in de wijngaard van wijngaard De Plack aan de Hogewaldseweg in Groesbeek. Het programma zorgt ervoor dat Berg en Dal zeven weken lang bruist van de activiteiten dankzij de dames Susan en Annelies Mulders van Glansrijk Events. 

Veel ondernemers die het vorig jaar hebben deelgenomen – ondanks de coronatijd –was het een korte maar succesvolle periode en doen dit jaar voor de tweede maal weer mee. Het betreft zo’n 25 verschillende activiteiten voor een zomer vol plezier. Erik de Gans van Toerisme en Recreatie Berg en Dal hield de aanwezigen voor om de camping- en hotelgasten en de gasten op de bungalowparken zo lang mogelijk in Berg en Dal te houden. “Wij moeten met z’n allen de mensen in Berg en Dal vermaken en daar is de Zeven Zinderende Zomerweken een prachtig instrument voor. Heel Berg en Dal gaat zeven weken bruisten zodat de mensen genieten en er nog lang over na zullen praten”, aldus Erik de Gans. 

Ook wethouder toerisme Sylvia Fleuren was bijzonder tevreden over wat de dames Mulders van Glansrijk Events weer voor elkaar hebben gekregen. Zij hoopte dat dit uitgebreide programma zal aanslaan bij de duizenden toeristen, die jaarlijks Berg en Dal aandoen. Door een koffer te openen kwam het officiële programma van maandag 12 juli tot en met zondag 29 augustus onder applaus van de aanwezigen tevoorschijn. Voor meer informatie en ticketverkoop www.bergendalbruist.nl.

Meer berichten