Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. (foto: Shaded Dome Technologies)</p>

Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. (foto: Shaded Dome Technologies)

(Foto: Shaded Dome Technologies)

Vrijheidsmuseum op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

GROESBEEK - Het museum kan versterking gebruiken in het museumcafé en bij het tuinonderhoud (m/v).

“Voor het museumcafé zijn we op zoek naar vrijwilligers die onze bezoekers in het café willen ontvangen en bedienen (hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend). Naast het schenken van diverse dranken en het uitserveren van tosti’s en gebak behoort ook het verzorgen van lunches voor groepen tot de taken. Cafémedewerkers staan in principe de gehele dag individueel ingepland, met uitzondering van hoogtijdagen, bijzondere evenementen of de komst van grote groepen.

Het Vrijheidsmuseum beschikt over een groot buitenterrein met veel groen dat om onderhoud vraagt. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die van tuinieren houdt. De werkzaamheden bestaan onder andere uit snoeien, gras maaien, onkruid verwijderen en het schoonhouden van het buitenterrein. De dagen en tijden zijn flexibel in te delen.

Kijk voor meer informatie over de vrijwilligersvacatures op https://vrijheidsmuseum.nl/over-het-museum/werken-bij. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder, via hr.vrijheidsmuseum@gmail.com.”

Vrijheidsmuseum, Wylerbaan 4, Groesbeek. Informatie: www.vrijheidsmuseum.nl, welkom@vrijheidsmuseum.nl, 024 3974404.

Meer berichten