Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Joop Verstraaten)</p>

(foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Mini-F-jes De Treffers kregen de middag van hun leven

GROESBEEK – De vijftig mini-F-jes van de Groesbeekse voetbalvereniging De Treffers hebben zaterdag de middag van hun leven gehad. 

Normaal trainen de kleintjes iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur, echter zonder ouders, opa’s en oma’s en broers en zusjes. Zaterdag 3 juli werd het seizoen afgesloten en werd er gevoetbald tegen de ouders van 15.00 tot 16.00 uur. Nu mochten wel de opa’s en oma’s en broers en zussen komen kijken en tegelijkertijd de jeugd aanmoedigen. Net of de kleine voetballertjes de familieleden wilden laten zien hoe goed zij met de bal over weg konden. 

Het hoofdveld van De Treffers was ingedeeld in liefst zes velden om zo alle mini-f-jes tegelijk aan het voetballen te houden. Tijdens de pauze kregen ze allen limonade uitgereikt. En bij het laatste fluitsignaal ook nog een bon voor een drankje en een bon voor een frietje of snack. 

Danny Toonen een van de jeugdleiders van De Treffers liet weten dat het storm loopt met de aanmeldingen van jeugdleden. Dit hebben we eerder nog nooit meegemaakt, liet hij wat trots weten. “We moeten andere indelingen gaan maken om iedereen aan het voetballen te houden in het nieuwe speeljaar.”

Meer berichten