Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Een damesteam maakt zich op voor het volgend spel. (foto: Joop Verstraaten)</p>

Een damesteam maakt zich op voor het volgend spel. (foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Horster spektakeldag in corona-stijl

DE HORST – Zondag is de traditionele Horster Spektakeldag –het vorig jaar afgelast vanwege corona– in corona-stijl afgewerkt op de velden van DVSG en korfbalvereniging De Horst. 

De gemeente Berg en Dal had toestemming gegeven voor dit evenement, maar er mochten geen grote spelen bij het gebeuren betrokken zijn zoals waterspelen en grote tent. In totaal waren er liefst vijftien spelen waaronder een stormbaan, skippyrace, hobbelfietsen, blokken stapelen, die door zo’n vijftig vrijwilligers werden begeleid. 

De organisatie had aan de in totaal 24 groepen gevraagd zelf partytenten mee te brengen, zodat ieder team voldoende afstand kon houden. De naar schatting tweehonderd sporters hebben volop genoten totdat een stortbui rond 16.00 uur wat roet in het eten dreigde te gooien. Iedereen kroop onder zijn eigen partytent. Rond half zes verscheen een videowagen met een groot beeldscherm van Schaap Events uit Gassel, waarmee een online-kwis werd afgewerkt. Zo is de Horster Spektakeldag in een wat afgeslankte vorm toch nog een groot succes geworden.

Meer berichten