Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kinderen lopen in een vlaggenparade met muziek door Groesbeek. (foto: #Vteam)</p>

Kinderen lopen in een vlaggenparade met muziek door Groesbeek. (foto: #Vteam)

(Foto: #Vteam)

Vierdaagse-Vlaggenparade met kinderen door Groesbeek

GROESBEEK - Kinderen uit Groesbeek en omgeving kunnen dinsdag 20 juli meelopen met de vlaggenparade van de Alternatieve Vierdaagse. Ook mogen ze gratis aanwezig zijn bij de openingsceremonie op het plein voor het Vrijheidsmuseum. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Op dinsdag 20 juli organiseert het #Vteam voor kinderen uit Groesbeek een feestelijke vlaggenparade als start van De Alternatieve Vierdaagse. Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Vanaf 10.00 uur zijn de kinderen welkom bij het Vrijheidsmusem. Daar worden de kinderen opgewacht door presentator Tako Rietveld, het Defensie Orkest, Marsleider Henny Sackers, wethouder Annelies Visser en diverse andere gasten. Voor limonade en lekkers wordt gezorgd. Na de officiële openingsceremonie om 11.00 uur start de vlaggenparade waarin de kinderen en deelnemers van de Alternatieve Vierdaagse mee zullen lopen. Bepakt met vlaggen en begeleidt door een muziekkorps zal het gezelschap door de Groesbeekse straten trekken. De parade loopt van de Wylerbaan, via de Molenweg naar het centrum en weer terug. 

“Wil je meelopen met de vlaggenparade en aanwezig zijn tijdens de openingsceremonie? Meld je dan aan. Deelname is gratis. Ga voor meer informatie en aanmelden naar vteam.tv/vierdaagse2021.” 

De openingsceremonie en vlaggenparade zijn onderdeel van het #Vteam Vierdaagse Vakantiekamp en de Alternatieve Vierdaagse in samenwerking met het Vrijheidsmuseum. 

Meer berichten