Logo gemeentenieuwsonline.nl

Samen fietsen met De Treffers op Dag van Groesbeek

GROESBEEK - Na het grote succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar in de Vierdaagseweek een gezellige fietstocht vanaf sportpark Zuid georganiseerd. Dit jaar vindt de fietstocht plaats op donderdag 22 juli. Deze dag zou normaal gesproken in het teken staan van ‘de Dag van Groesbeek’ van de Nijmeegse 2021 Vierdaagse, maar dit wandelevenement kan geen doorgang vinden. Gelukkig kan er wel worden gefietst! 

De organisatoren hebben wederom een aantrekkelijk veertig kilometer lange fietstocht uitgezet. Ging vorig jaar de tocht richting Duitsland en Leuth, dit jaar gaat de route richting Wijchen. Er wordt gestart om 10:00 uur vanaf sportpark Zuid met koffie. De tussenstop en lunch vindt plaats bij vv AWC in Wijchen. Na terugkomst op Zuid kan er onder het genot van een gezonde snack nagepraat worden. Bij de rustplaats en na afloop van de fietstocht kunnen er quizvragen beantwoord worden en degene die deze vragen het beste beantwoord ontvangt een prijs. 

Iedereen kan meedoen. De kosten voor volwassenen zijn vijftien euro en voor kinderen tot 16 jaar bedraagt het inschrijfgeld vijf euro. Hierin is inbegrepen koffie/thee bij vertrek, drankje voor onderweg, een lunch en bij terugkomst een gezonde snack. De fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo Groesbeek. Inschrijven voor de fietstocht kan via www.detreffers.nl of via het inschrijfformulier in de kantine op sportpark Zuid. Kijk op de site voor de gewijzigde openingstijden.

Meer berichten