Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Geslaagde cursisten ehbo-basisopleiding. (foto: Hans Driessen)</p>

Geslaagde cursisten ehbo-basisopleiding. (foto: Hans Driessen)

(Foto: Hans Driessen)

Uitreiking ehbo-diploma’s

MILLINGEN/KEKERDOM - Vrijdagavond 9 juli zijn in café/zaal ’t Fuske in Millingen aan de Rijn de kersverse diploma’s uitgereikt aan de cursisten, die onlangs geslaagd zijn voor het ehbo-examen. Door twee externe examinators werd het ehbo-examen, inclusief reanimatie/AED, op 30 april afgenomen. Van deze basisopleiding ehbo waren vijf (van de acht) geslaagde cursisten aanwezig bij de uitreiking en namen het officiële diploma van het Rode Kruis en een bloemetje in ontvangst.


Op ieders eigen wijze bedankte elke cursist de ehbo-instructeur Alex Janssen voor zijn bijzondere en gedreven inzet in het afgelopen cursusjaar, die vanwege diverse omstandigheden waaronder de steeds wisselende coronamaatregelen een moeilijk cursusjaar was. Uiteindelijk toch succesvol voor de cursisten.

De  achtgeslaagde cursisten zijn: Luuk Bach, MarieJanne Cobussen, Wendy Gerritse, Rutger Hertogh, Nathalie Groenendaal, Wendy Vos-Tissen, Herdy Hurulean en Judith Hunnik.
De ehbo-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom is alle cursisten dankbaar voor het volgen van deze basisopleiding ehbo. “Als u geïnteresseerd ben in de nieuwe basisopleiding ehbo of Reanimatie/AED, neem dan contact op met Alex Janssen 06 10434247 of kijk gerust eens rond op: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen / Kekerdom.

Meer berichten