Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Hartkoor Kekerdom.&nbsp; (f<strong>oto: Hennie Driessen)</strong></p>

Hartkoor Kekerdom.  (foto: Hennie Driessen)

(Foto: Hennie Driessen)

Hartkoor Kekerdom zoekt dirigent

KEKERDOM - In september weer veilig gaan zingen na de lange saaie coronaperiode, daar verheugden de leden van Hartkoor Kekerdom zich allemaal heel erg op. “Groot was dan ook de teleurstelling toen we onverwacht vernamen, dat onze sprankelende dirigente na twaalf jaar gaat stoppen bij ons koor. Ze heeft ondertussen elders een vaste baan gekregen. We zoeken dus een enthousiaste dirigent.”

“Wij zijn een geliefd koor, dat Nederlandstalige levensliederen zingt. Met veel plezier zingen we wekelijks met ongeveer veertig dames; onze koorrepetitie is op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in Kekerdom. Regelmatig treden we op bij diverse festivals, op podia en in verzorgingshuizen.

Het Hartkoor viert in 2022 zijn 25-jarig jubileum. De dirigent(e) begeleidt het koor de ene week op een keyboard, de andere week is er muzikale begeleiding aanwezig door accordeonisten. Bent u enthousiast geworden en heeft u zin om onze toekomstige dirigent(e) te worden, dan nodigen we u uit te reageren voor 1 augustus per mail naar de secretaris: wil.wies@hetnet.nl.”

Meer berichten