Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Opspelden gouden insigne. (foto: Erik Hendriks)</p>

Opspelden gouden insigne. (foto: Erik Hendriks)

(Foto: Erik Hendriks)

Mien Hendriks 25 jaar bij De Zonnebloem

MOOK - Al 25 jaar lang zet Mien Hendriks zich in voor de Zonnebloem afdeling Mook, Middelaar, Molenhoek. Zelfs al iets langer, want vanwege de corona is de jaarvergadering in februari 2021 niet doorgegaan. 

“Nu het weer kon, hebben wij dat op 6 juli ingehaald tijdens een vergadering en natuurlijk met de huldiging van onze jubilaris Mien. Voorzitter Corrie Beckers haalde in haar toespraak herinneringen op uit deze 25 jaar. Mien heeft verschillende functies gehad in onze afdeling: ze is van 1997 tot 2011 penningmeester geweest en daarna enkele jaren hoofd bezoekwerk in Molenhoek. Zij bezoekt nog regelmatig haar gasten en gaat altijd mee met de uitstapjes die verzorgd worden. 

Ook is Mien vele malen als vrijwilliger mee geweest met de Zonnebloemvakanties van onze regio. Daar beleefde zij veel plezier aan en vond het geweldig om de gasten mooie dagen te bezorgen. “Het is een zware week, maar o zo dankbaar werk,” zei Mien dan. Mien is nog zeer actief ondanks de knieoperaties. Al snel was ze weer aan het fietsen en pakte de draad weer op. Geweldig hoe zij dat doet. 

Na de mooie toespraak kreeg Mien de gouden Zonnebloemspeld, die door haar kleindochter Anouk werd opgespeld. Met een mooie bos bloemen en oorkonde hebben we daarna een toast uitgebracht met alle vrijwilligers in plaats van een handdruk.  Met als afsluiting de woorden: “Mien, bedankt voor het vele werk dat je hebt verricht en we hopen dat je nog lang aan onze vereniging blijft verbonden.”

Meer berichten