Fragment uit de livestream van 11 juli. (foto: PKN Heumen)
Fragment uit de livestream van 11 juli. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Joriskerk Heumen elke zondag open

Algemeen

HEUMEN - De kerk van Heumen is weer open! Binnen 1,5 meter passen er 25 bezoekers die de zondagse vieringen in de pittoreske Joriskerk van Heumen kunnen bezoeken. U kunt ook nog steeds live meekijken of terugkijken via www.pknheumen.nl.


De diensten beginnen iedere zondag om 10.00 uur. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom, op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. U dient zich per e-mail op te geven via Gerard Schoonderbeek (scriba@pknheumen.nl).



Andere letter
Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden. In de zomerperiode is er vaak meer ruimte vanwege vakanties.



Zondag 18 juli
Voorganger is ds. S.M. Baayen uit Rijswijk. De eerste collecte is voor Het Tweede Huis in Nederasselt en de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z.



Zondag 25 juli
Voorganger is ds. J. Waagmeester uit Nijmegen. De collectedoelen zijn gelijk aan 18 juli. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters A t/m H.



Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.



Contact en voorbeden
Voor contact met een predikant of het doorgeven van voorbeden kunt u mailen met de voorzitter van de kerkenraad (Tineke Lodders-Elfferich) via voorzitter@pknheumen.nl. Op de website vindt u meer contactgegevens.

Uitgelicht

Digitale krant