Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Koor. (foto: Eug&egrave;ne Ceulemans)</p>

Koor. (foto: Eugène Ceulemans)

(Foto: Eugène Ceulemans)

Tamtam zingt de hele zomer door

GROESBEEK - De repetities van regiokoor Tamtam zijn iedere maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek (of op de speelplaats).

Het is nu een zeer geschikt moment voor nieuwe leden om zich aan te melden; iedereen staat weer te springen om weer samen te kunnen zingen. Omdat de koorleden lange tijd niet bij elkaar mochten komen, zingen we deze hele zomer door.

“Op dit moment is het koor bezig met het instuderen van een mooi en zeer afwisselend repertoire, van een bewerking van de beroemde ‘Mondschein-sonate’ van Beethoven tot ‘Shallow’, van popsongs tot Pavarotti. Dit programma zullen we in september uitvoeren. Daarna zal het koor zich voorbereiden op de kerstconcerten van 18 (Cosmas) en 20 (protestantse kerk) december in Groesbeek. Noteer de data alvast in uw agenda!

Bij Tamtam wordt gewerkt met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis zijn partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen. Afgelopen zaterdag hebben de koorleden meegedaan aan de jaarlijkse Tamtam-wandel-puzzeltocht door de prachtige omgeving van Groesbeek.

In september zal de jaarlijkse Tamtam-fiets-puzzeltocht plaatsvinden en in januari de jaarlijkse gezellige liedjesavond. Kortom: het koor bruist van de energie. Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent, Eugène Ceulemans, via regiokoortamtam@xs4all.nl. Van harte welkom!”

Meer berichten