Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Jannie Bakker)</p>

(foto: Jannie Bakker)

(Foto: Jannie Bakker)

Wandelen met aandacht op woensdagochtend

GROESBEEK - Tijdens ‘Wandelen met Aandacht’ in de vakantiemaand juli staat het thema ‘ontmoeten’ centraal. Ont-moeten in de zin van er hoeft even niet zoveel, even niets moeten. Maar ook in de zin van de ander ruimte geven te zijn wie hij/zij is in het gesprek met elkaar. En als je je stilletjes naar binnen richt in je hart: wie ontmoet je daar? 

Ook op woensdag 28 juli start deze meditatieve wandeling bij de protestantse Kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek om 9.45 uur met een korte inleiding. Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden. “In verband met het vakantiegevoel drinken we deze keer een kopje koffie/thee op een terras met uitzicht op Groesbeek. We steken daar ook een kaarsje aan ter afsluiting. Tijdens het wandelen nemen we de dan geldende coronamaatregelen in acht.” 

De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek. “Er zijn geen kosten aan verbonden, maar neem wel wat kleingeld mee voor de koffie. Iedereen is welkom, met een speciale uitnodiging voor de mensen die in Groesbeek op vakantie zijn.”

Ria Hopman en Jannie Bakker begeleiden de wandeling. Opgave is wel nodig en kan per mail: riahopman@xs4all.nl. “Mocht u geen toegang tot internet hebben, kan het ook telefonisch: 024 3976154.”

Meer berichten