Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dit jaar weer ‘n Berg en Dalcup

BREEDEWEG - Afgelopen jaar is er vanwege de maatregelen om het coronavirus te bestrijden geen Berg en Dalcup geweest. Nu treden zaterdag 14 augustus de voetbalverenigingen uit gemeente Berg en Dal wel weer aan voor de Berg en Dalcup die dit jaar op sportpark Breedeweg gespeeld wordt. 

Na twee eerdere succesvolle edities bij de Treffers en bij SC Millingen heeft Groesbeekse Boys nu de eer om deze jonge traditie voort te zetten. De Berg en Dal cup is bedoeld voor eerste elftallen van voetbalverenigingen uit gemeente Berg en Dal en is voor veel teams de aftrap van het nieuwe seizoen. Achilles ‘29 laat dit toernooi helaas aan zich voorbij gaan, namens de Treffers neemt het eerste zaterdagelftal deel.   

Aanvang van de wedstrijden is 12.00 uur. Er wordt gespeeld in drie poules. De finalerondes beginnen om 15.00 uur. Na afloop van het toernooi is er vanaf 17.00 uur muziek van feest DJ Mike op het feestplein van sportpark Breedeweg. De entree is gratis. Raadpleeg de website van Groesbeekse Boys voor meer informatie over het toernooi en de laatste coronamaatregelen.  

Meer berichten