Tijdens de lunch bij AWC wordt er al heel wat bijgepraat. (foto: De Treffers)
Tijdens de lunch bij AWC wordt er al heel wat bijgepraat. (foto: De Treffers) Foto: De Treffers

Traditionele fietstocht van De Treffers succesvol

Algemeen

GROESBEEK – De traditionele fietstocht van De Treffers op de dag dat de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse Groesbeek aandoen op 22 juli stapten de sportievelingen van De Treffers op de fiets. 

Rond 10.00 uur vertrokken enkele tientallen fietsers vanaf Sportpark Zuid – na eerst een kop koffie genuttigd te hebben – via Molenhoek, Malden en Haterse vennen na de collega-voetbalvereniging AWC in Wijchen. Daar werden de fietsers uit Groesbeek hartelijk ontvangen door het kantine personeel van AWC, dat al een goede lunch klaar had staan met soep en broodjes.

Terug naar sportpark Zuid in Groesbeek moesten de deelnemer(ster)s een tiental vragen beantwoorden. Het team van Wim Nillessen wist de consumptiebonnen in de wacht te slepen. Op sportpark Zuid wachtte er voor iedereen een pasta salade die geschonken was door Jumbo Groesbeek. Na nog wat na geborreld te hebben, ging iedereen weer tevreden huiswaarts. De organisatie bestaande uit Theo Jacobs, Sjaak Tijssen en Jan Kosman kan tevreden terugzien op de geslaagde fietstocht.

Uitgelicht

Digitale krant