Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Ren&eacute; Hendriks)</p>

(foto: René Hendriks)

(Foto: Bert Roodbeen)

Nieuws van KBO Beek

BEEK - De KBO houdt een speciale themamiddag op 5 augustus in hotel `t Spijker aanvang 14.30 uur. Fotograaf René Hendriks heeft de foto`s geselecteerd, waarin u uzelf ziet en anderen weer in ‘volle’ actie. Tevens ook foto`s uit de laatste jaren van alle KBO-activiteiten, -bijeenkomsten, -sporten en meer.

“Met een kopje koffie of thee en een gebakje worden de leden ontvangen, ook zorgen wij nog voor een versnapering. Opgeven voor 1 augustus, een telefoontje, 024 3226377 is een must. De KBO Beek zoekt voor haar sportgroep (en) sportdocenten.Lijkt het u een fijne opgave om met senioren te werken en heeft u nog tijd beschikbaar, onze leden wachten op u. Info 024 3226377.

Woensdag 25 augustus in het Kulturhus van Beek, aanvang 14.30 uur, is er een actuele middag over het OV. U hoort alles wat u moet weten en wat er gaande is bij het vervoer vanuit de WMO ook over het nieuwe OV vangnet

Deze middag is een samenwerking tussen de Inloop en Ontmoeting van Kalorama en de KBO Beek. Deze middag is voor iedereen gratis bij te wonen, een kopje koffie of thee en later op de middag een consumptie horen hier bij.

Donderdag 2 september, 14.30 uur, is er een themamiddag met Forte Welzijn in hotel `t Spijker. Deze kon vorig jaar door het begin van het coronavirus geen doorgaan vinden. In de nieuwsbrief van 24 augustus leest u meer. Voor info: Gérard Tesser, 024 3226377.”

Meer berichten