Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Groep kinderen bij slachtoffer. (foto: Hans Driessen)</p>

Groep kinderen bij slachtoffer. (foto: Hans Driessen)

(Foto: Hans Driessen)

Nieuwe ehbo-reanimatie/AEDcursus

MILLINGEN - De ehbovereniging Millingen / Kekerdom start in de derde week van september met een nieuwe basiscursus Ehbo inclusief eeanimatie / AED, ehac (eerste hulp aan kinderen) met onder andere de onderwerpen: kleine en ernstige wonden, levensbedreigend letsel, ziekte volwassenen en kinderen, gebruik tourniquet.


Deze nieuwe basisopleiding ehbo duurt elf cursus-avonden van 19.30 tot 21.30 uur en wordt wekelijks gehouden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen/Odio op sportpark De Hove aan de Hoefseweg 21 in Millingen aan de Rijn. Welke avond de cursusavond wordt, gaat in overleg met de cursisten.

De kosten van deze basisopleiding ehbozijn 190 euro (all-in). Inclusief lesmateriaal, gebruik verbandmiddelen, Lotus, instructieboekje, examen, diploma en pasje. Deze ehbo-basiscursus wordt in december afgesloten met een officieel examen volgens het Oranje Kruis en officieel ehbo-diploma. Er zijn ziektekostenverzekeraars en ook werkgevers, die een ehbo-opleiding geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer hiernaar, zeker de moeite waard.

U kunt zich voor deze nieuwe basiscursus ehbo aanmelden op
www.ehbomillingenkekerdom.nl onder cursusaanbod.
Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met secretaris Jolanda Vergeer secretaris@ehbomillingenkekerdom.nl of 06 54252398. Iedereen is welkom, ook van buiten Millingen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt..!

Meer berichten