Logo gemeentenieuwsonline.nl

Collectieve collecte in Overasselt, Nederasselt en Heumen

REGIO - Nu de situatie rondom het coronavirus enigszins onder controle is, kan de Gezamenlijke Collecte Landelijke Goede Doelen in Overasselt, Nederasselt en Heumen binnenkort weer plaats vinden. 

De collectanten bezorgen de envelop met de bijbehorende brief in de week van 30 augustus tot 3 september bij iedereen in de brievenbus. “Een week later, tussen 5 en 11 september, wordt deze envelop met uw bijdrage en keuze voor de Goede Doelen, bij u opgehaald. Wij hopen dat u zich weer van de goede kant laat zien bij deze collecte. De opbrengsten van de afgelopen jaren kunt u terugvinden in de bijbehorende brief.”

“Tevens willen wij nieuwe collectanten oproepen, die zich in willen zetten voor deze 11 Goede Doelen, om zich te melden bij een van de adressen, die in de brief vermeld staan. Deze oproep is bedoeld voor geïnteresseerden uit de dorpen, Overasselt, Nederasslt en Heumen. Bij voorbaat bedanken wij de collectanten voor hun inzet en de inwoners voor hun bijdrage aan deze Gezamenlijke Collecte Landelijke Goede Doelen.”

Meer berichten