Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Loesan Bottema (Forte Welzijn) met Andries Visser en Hans van Dijck van TV De Oorpsprong.</p>

Loesan Bottema (Forte Welzijn) met Andries Visser en Hans van Dijck van TV De Oorpsprong.

Foto:Loesan Bottema (Forte Welzijn) met Andries Visser en Hans van Dijck van TV De Oorpsrong

Walking Tennis bij De Oorsprong voor 55+

BEEK - Speciaal voor dames en heren boven de 55 jaar, introduceert tennisvereniging De Oorsprong uit Beek dit jaar Walking Tennis. Het is een ‘tragere’ variant van tennis, op een kleiner veld, met lichtere bal en rackets. De rally’s worden langer, zodat er veel spel te beleven is.

“U kunt zich vanaf heden melden voor vier oefenbijeenkomsten onder deskundige begeleiding van een trainer. Op de donderdagen 23 en 30 september en 7 en 14 oktober steeds van 11.30-12.30 uur, krijgt u de techniek en de regels aangeleerd. Gratis, want vanuit het Sportakkoord is er steun voor dit initiatief. Ervaring met tennis, badminton of tafeltennis is niet nodig. Rackets en ballen worden beschikbaar gesteld. U hoeft alleen in sportieve kleding te verschijnen en natuurlijk met een goed humeur.”

Na afloop van de les is er een kop koffie en na vier instructielessen bespreken we met elkaar wie er graag door wil gaan met deze vorm van tennis. Walking Tennis heeft als doel om fit te blijven. Maar plezier in het spelletje en de gezelligheid eromheen zijn even belangrijk.

“U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deze oefensessies. Stuur een mail naar info@tvdeoorsprong.nl of bel/app naar 06 11004305 (Hans van Dijck). Er is plaats voor zestien personen. Bij over-inschrijving zoeken we naar extra dagen om iedereen de kans te gunnen kennis te maken met Walking Tennis.”

Meer berichten