Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Overzicht deelnemende kunstenaars. (foto: Kunstroute Heumen). (foto: Kunstroute Heumen)</p>

Overzicht deelnemende kunstenaars. (foto: Kunstroute Heumen). (foto: Kunstroute Heumen)

(Foto: Kunstroute Heumen)

Kunstroute in Malden, Heumen en Overasselt

HEUMEN - Op 4 en 5 september van 11.00 - 17.00 uur openen een groot aantal kunstenaars uit de gemeente Heumen hun atelier of tuin en presenteren hun werk aan het publiek. Zo is er op negentien locaties werk te zien van makers van stenen-en bronzen beelden, schilderijen, gouden- en zilveren sieraden, fotografie, vintage glascreaties,  keramiek, mozaïek, grafiek en hedendaags ontwerp. 

De locaties bevinden zich op maximaal zes kilometer van het eerste punt, in totaal is de route twintig kilometer lang.  De route langs de negentien locaties kan het beste per fiets afgelegd worden. Natuurlijk kan je de route ook met de auto rijden. Op veel plaatsen is (beperkt) parkeergelegenheid aanwezig. Kortom: een weekend om te genieten van veel moois.

“Op alle locaties dient u zich aan de dan geldende coronamaatregelen te houden zoals: het invullen van een intekenlijst in, 1,5m afstand van elkaar te houden en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.”

Meer informatie over alle kunstenaars en hun werk, evenals de locaties en route zijn terug te vinden op de website van kunstrouteheumen.nl. Ook is hier de flyer en route te downloaden. “Kijk voor vertrek voor de actuele stand van zaken op www.kunstrouteheumen.nl en facebookpagina Kunstroute Heumen.”

Meer berichten