Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De jubilarissen van Tennisvereniging Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten)</p>

De jubilarissen van Tennisvereniging Groesbeek. (foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Tennisvereniging huldigt 13 jubilarissen tijdens afsluiting feestweek

GROESBEEK – Tennisvereniging Groesbeek heeft het 50-jarig bestaan van de vereniging met een week vol activiteiten afgesloten met het huldigen van dertien jubilarissen. 

Voordat de jubilarissen in het zonnetje werden gezet door de kersverse voorzitter Frans Geurts werd er door alle aanwezigen gekeken naar een bijzondere wedstrijd te weten het jongste lid Giel van der Meer (13) tegen het oudste lid Tom Weber (79) de opa van Giel van der Meer. De wedstrijd werd gewonnen door het jongste lid Giel met 2-1. Zijn opa speelde de wedstrijd met een houten racket van wel 50 jaar oud, dat hij van de muur nam en als sier in de kantine hing. 

Vervolgens ging voorzitter Frans Geurts over tot het huldigen van de jubilarissen. Voor elke jubilaris had hij een woordje. Twee van de jubilarissen, Jacqueline Cremers en Theo van de Heuvel, beiden 25 jaar lid konden helaas niet bij de huldiging aanwezig zijn. De zes leden die tennisvereniging Groesbeek al 25 jaar trouw zijn gebleven zijn Irma van de Heuvel, Hemmie Hermsen, Bart Verweij, Toon Schoofs en Henny Schoofs en Birgitta Stekhuizen (niet op foto). Drie leden zijn al 40 jaar lid: Theo en Nel Gerrits en Els Spanjers. Twee leden spannen de kroon: Ria Coenen en Jan Vissers hebben er samen al honderd jaar lidmaatschap van tennisvereniging Groesbeek op zitten. Zij werden gelijk lid bij de oprichting van de vereniging nu vijftig jaar geleden. Alle jubilarissen kregen een fraai boeket bloemen en een kaasplank uit handen van voorzitter Frans Geurts.

Meer berichten