Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tennisvereniging Groesbeek viert gouden bestaansfeest

GROESBEEK - Afgelopen week was er een speciale Jubileum Clubkampioenschappen-editie en zaterdag stond in het teken van de finales, de jubilarissen en het jubileum. 

De dag begon met vier finalewedstrijden en rond 16.00 uur werd iedereen welkom geheten door voorzitter Frans Geurts. Na een kort praatje van Frans, ontving de eerste voorzitter Sjef Reichelt (tevens één van de oprichters van de tennisvereniging) het eerste exemplaar van het Jubileum Magazine.

Aansluitend was er een demotenniswedstrijd te zien. Kleinzoon Giel nam het op tegen zijn senior opa Tom Weber. Beiden waren voorzien van een eigen coach, er waren zelfs een ballenmeisje en een scheidsrechter aanwezig. Onder toeziend oog van vele supporter van beide kanten, werden er drie spannende games gespeeld. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door Giel van der Meer. Er was nog even sprake van wat onenigheid tussen beide coaches over een bal die wel of niet uit was, maar gelukkig gaf de VAR de juiste uitslag.

Toen werd het tijd voor de huldiging van de jubilarissen. Er waren dit jaar twaalf jubilarissen (er waren er twee helaas afwezig) en van die jubilarissen waren er twee personen al vijftig jaar lid van Tennisvereniging Groesbeek! Een hele mijlpaal dus.

Na alle praatjes werd het tijd om te proosten met de jubileumbubbels (aangeboden door Wijnbouwcentrum Groesbeek) en zijn er nog drie finalewedstrijden gespeeld. Rond 18.00 uur werd het buffet geopend en kon iedereen genieten van een kopje soep, een broodje pulled chicken (broodjes zijn aangeboden door Hans de echte bakker) en een afsluitend toetje. Het was nog lang gezellig…

Meer berichten