Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Vrijwilligers met een gast. (foto: Ben Bottema)</p>

Vrijwilligers met een gast. (foto: Ben Bottema)

(Foto: Ben Bottema)

Zonnebloem Heumen/Malden actief

HEUMEN - Voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in de gemeente Heumen ging 19 september de zon na de duistere coronatijd weer een beetje vrolijker schijnen. In figuurlijke zin dan, want mooi weer was het die dag helaas niet. 

Met in acht nemen van de vereiste Corona-beschermingsmaatregelen werd een bus en vaartocht ondernomen naar en in Loosdrecht met aan boord 52 Zonnebloem-gasten. Dat zijn allen personen, die als gevolg van gezondheidsproblemen hulp nodig hebben om een dergelijke trip te kunnen maken. De Zonnebloem vrijwilligers bieden die hulp. 

Zij maakten er met hun gasten een gezellige dag van waarbij al varend de fraaie boorden van de Utrechtse Vecht werden bewonderd. “Vindt u het werk van de Zonnebloem ook belangrijk? Meldt u aan als vrijwilliger. U bezoekt dan gasten en onderneemt met hen ontspannende activiteiten. In 2022 zal voor een aantal gasten ook een vakantie georganiseerd worden, waarbij nog hulp nodig is. U kunt informatie aanvragen via zonnebloem.heumen.malden@kpnmail.nl.”

Meer berichten