Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het koor opent de avond (2018). (foto: Francis Blum)</p>

Het koor opent de avond (2018). (foto: Francis Blum)

(Foto: Francis Blum)

Reis door de Nacht

HEILIG LANDSTICHTING - Na twee eerdere succesvolle presentaties van dit bijzondere project in de buitenlucht vindt op zaterdagavond 18 september weer een nieuwe Reis door de Nacht plaats. Een muzikale  nazomeravondbelevenis gebracht door Projectkoor Gelderland onder leiding van Wolfgang Lange in samenwerking met Begraafpark Heilig Land Stichting. 

Bezoekers worden om 17.30 uur verwelkomd met een broodje en koffie/thee waarna onder de grote beuk het voltallige koor de avond opent. Terwijl het laatste zonlicht langzaam verdwijnt tussen de bomen, maken de bezoekers in stilte in kleine groepjes een rondgang langs vocale ensembles en instrumentalisten. De koorwerken spreken over de natuur in al haar facetten en versterken de verstilling. Behalve twee ensembles van PKG is ook een strijkkwartet te horen en een optreden van Cileke Angenent (alt). Blazers onder leiding van Rudy Bömer begeleiden de wandeling.

Het programma biedt plaats aan een beperkt aantal bezoekers. Entreekaarten zijn (tot 17 september) verkrijgbaar via de website van Projectkoor Gelderland. Aanvang: 17.30 uur inloop met koffie/thee en een broodje; 18.00 uur start ‘Reis door de Nacht’ aan Mgr. Suyslaan 4 in Heilig Landstichting. Parkeren voor de Cenakelkerk. Entree: 20,00 euro (alleen in de voorverkoop) via www.projectkoorgelderland.nl; www.heiliglandstichting.com.

Meer berichten