Wethouder Sylvia Fleuren toont de fraaie wisselbeker. (foto: Groesbeekse Kwis)
Wethouder Sylvia Fleuren toont de fraaie wisselbeker. (foto: Groesbeekse Kwis) Foto: Groesbeekse Kwis

Inschrijving vijfde editie Groesbeekse Kwis

Algemeen

GROESBEEK - De vijfde editie van de Groesbeekse Kwis wordt gehouden op zaterdagavond 13 november. De inschrijving hiervoor zal plaatsvinden op zondagmiddag 3 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur in café De Comm aan de Dorpsstraat in Groesbeek. 

Kosten voor inschrijving zijn weer twintig euro per team en men ontvangt dan een bewijs van inschrijving en de belangrijke joker waarmee weer extra punten te verdienen zijn op de kwisavond.

De Groesbeekse Kwis bestaat dit jaar uit een groot aantal vragen en opdrachten verdeeld over tien hoofdstukken. Vragen over Groesbeek van toen en nu maar zeker ook weer over sport, film en muziek. Zorg voor voldoende teamleden met diverse interesses. Het kan zijn dat enkele teamleden de hort op moeten en dat er weer iets geknutseld moet worden.

De kwisavond op zaterdagavond 13 november start door tussen 18.30 en 19.00 uur het Kwisboek met een (leeg) antwoordenboek op te halen in café De Comm. Dan snel naar de locatie van je team thuis, clubhuis vereniging, horecagelegenheid of bedrijfskantine. Tot 23.00 uur heeft men de tijd voor alle vragen en opdrachten. Voor 23.15 uur moet het ingevulde antwoordenboek weer ingeleverd worden bij café De Comm. Dan stoom afblazen en bijkomen van de quiz-stress tijdens de afterparty.

De feestelijke prijsuitreiking waarop de winnaars bekend worden gemaakt is op zaterdagavond 18 december in zaal De Comm aan de Pompweg. Verschillende vragen zullen door hem weer behandeld worden. Ook wordt bekendgemaakt, waar welk door de teams gekozen goed doel de waardecheque zal gaan. Meer info op www.groesbeeksekwis.nl.

Uitgelicht

Digitale krant