Het gezin Eenenaam duizendste bezoeker. (foto: Joop Verstraaten)
Het gezin Eenenaam duizendste bezoeker. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Eerste Buitengewoon Maasmarkt Overasselt schot in de roos

Algemeen

OVERASSELT – De eerste Buitengewoon Maasmarkt Overasselt is een schot in de roos gebleken. Liefst 35 kramen bezette het weiland van Den Tempel (waar vroeger de veerpont was) op de hoek van de Tempelstraat en de Maasdijk. 

Het waren voor het merendeel kramen die eigengemaakte spullen verkochten zoals de bijzondere wenskaarten van Pien. Ook aan de kinderen was gedacht, met name de vrijmarkt waar de kinderen van hun oude speelgoed of zelf gemaakte spulletjes af konden komen. Ook konden de kinderen zich laten schminken en knutselen bij Kris Kras Atelier. 

Tevens kon de bezoeker genieten van de muzikale voorstelling van ‘Dag Eigenwijsje’ van Ilse Tonn en het voorlezen door Wim Cousijn ‘Man met de Hoed’. De ouderen hebben kunnen genieten van de dansvoorstelling van DanceDepartment uit Malden, van het muzikaal duo Enna & Peter en niet te vergeten het Overasseltse popkoor Splendid. Verder had in de wei de theeworkshop evenmin  over belangstellingte klagen. De organisatoren Elles Sanders en Ellis van Wieringen waren bijzonder tevreden. Wij hebben speciaal gekozen voor kraamhouders die zelfgemaakte spullen of ambachtelijke producten verkopen en dat slaat aan, gezien de drukte, aldus beide dames. Om half drie werd al de duizendste bezoeker verwelkomd: Mark en Hella van Eenenaam met hun kinderen Wieke en Duuk.

Uitgelicht

Digitale krant