De jeugd van fanfare Wilhelmina. (foto: Fanfare Wilhelmina)
De jeugd van fanfare Wilhelmina. (foto: Fanfare Wilhelmina) Foto: Fanfare Wilhelmina

Het kan weer bij fanfare Wilhelmina

Algemeen

GROESBEEK - Iedereen heeft in coronatijd kunnen ervaren hoe muziek een belangrijke rol in ons leven speelt. Hoe je de diverse optredens, concerten, festivals et cetera gemist hebt.

Het is weer mogelijk om van muziek te gaan genieten! En wat is mooier om zelf ook muziek te maken en dat met anderen samen te laten horen? “Kom en doe mee met muziekvereniging Fanfare Wilhelmina! Wij repeteren op maandag vanaf 19:45 uur in het repetitielokaal aan de Kloosterstraat 7.

Je kunt je aanmelden of een vraag stellen door een mail te sturen naar: info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl. Wil je les nemen? Wil je eerst gratis proefles? Ook dat kan weer! Wil je een gratis proefles? Vraag naar de mogelijkheden bij onze professionele vakdocenten/ vakmusici.”

“Maak met hulp van de vakdocenten de best passende keuze uit de vele muziekinstrumenten: trompet, bugel, hoorn, bariton, tenorhoorn, euphonium, trombone, bas, sopraansaxofoon, altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, et cetera, maar ook de diverse slagwerk en percussie-instrumenten zoals drums, pauken, xylofoon en marimba.

Kijk voor informatie op de website www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl. Aanmelden voor gratis proeflessen kan via info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant