Afbeelding

Wandelen met aandacht

Algemeen

GROESBEEK - Op woensdag 29 september is er een meditatieve wandeling rond Groesbeek. De wandeling heeft als thema: Inclusief samenleven. Vragen bij dit thema zijn onder andere: Wat doe jij in vredesnaam? Waar wil je wel en waar wil je niet mee verbinden? Dit thema is ingebracht door de  Werkgroep Vredesinitiatieven gemeente Berg en Dal in het kader van de jaarlijkse vredesweek. 

De start is bij de Serre van de Protestantse kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. De wandeling begint om 9.45 uur.

Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden. Rond 11.00 uur is de afsluiting in de kerk met het aansteken van een kaarsje voor iedere deelnemer en daarna is er een kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom. Ook vakantiegangers.

De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek, er zijn geen kosten aan verbonden. Ria Hopman en Jannie Bakker begeleiden de wandeling.

“Opgave is in verband met corona nog wel nodig en kan per mail: riahopman@xs4all.nl, maar mocht u geen toegang tot internet hebben, kan het ook telefonisch: 024 3976154.”

Uitgelicht

Digitale krant