Welkom bij activiteiten van de Heumense Joriskerk

Algemeen

HEUMEN - Iedereen is iedere zondagmorgen welkom in de protestantse Joriskerk van Heumen. Men leest hier meer informatie over de vieringen en activiteiten.



Wij vormen een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De vieringen beginnen om 10.00 uur.

Aanmelden
Binnen 1,5 meter passen er 25 bezoekers die de zondagse vieringen kunnen bijwonen. U kunt ook nog steeds live meekijken of terugkijken via www.pknheumen.nl. U dient zich per e-mail op te geven via scriba@pknheumen.nl.

Zondag 26 september
Voorganger is ds. F. van den Hoek uit Arnhem. De collecten zijn voor Stichting Gast Nijmegen en de Diaconie.

Zondag 3 oktober
Voorganger is de eigen dominee ds. H.T. Kroesbergen. De collecten hebben dezelfde bestemming als op 26 september. Deze zondag is er ook kindernevendienst in De Terp van 9.45-11.00 uur. Alle kinderen zijn van harte welkom, aanmelden hiervoor is niet nodig.

Winterwerk
Op dinsdag 19 oktober start het oecumenisch winterwerk met een avond over een inkijkje in de geloofsbeleving van Zambianen. Hermen en Johanneke Kroesbergen vertellen hierover aan de hand van hun boek ‘Alles anders, alles hetzelfde’. De avond begint om 20.00 uur in de R.K. kerk van Malden (Kerkplein 2). Aanmelden vooraf is nodig via eocumenisch.winterwerk@gmail.com. Een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom.

Collecte
U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant