Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ben Bedford. (foto: Kari Bedford)</p>

Ben Bedford. (foto: Kari Bedford)

(Foto: Kari Bedford)

Optreden Ben Bedford in Grand Café De M’ooije Waard

MILLINGEN - Het zal u niet ontgaan zijn de organisatie van Real Roots Café Live is met frisse energie gestart met het programmeren boeiende, gevarieerde en vooral intieme luisterconcerten in Grand Café De M’ooije Waard aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn. Een live podium bieden voor bijzondere muzikanten en publiek en daar ligt de uitdaging van deze sessies.

Op zaterdag 16 oktober 2021 komt de uit Springfield, Illinois zanger en gitarist Ben Bedford een Real Roots Cafe LIVE sessie doen. Illinois maakt deel uit van de Heartlands. Het deel van Amerika waar de gewone man woont en waar de bewogen geschiedenis nog steeds van grote invloed is op het dagelijkse leven, de cultuur en de muziek. Ben Bedford’s teksten zijn doorspekt met historische gebeurtenissen. Bens teksten en muzikale arrangementen is een feest van herkenning. Ben Bedford brengt dan ook dezelfde euforie teweeg als Leo Kottke, Cordon Lightfoot, Townes van Zandt, John Gorka en een David Olney.

Omdat zijn eerste drie albums moeilijk in Europa verkrijgbaar waren verscheen onlangs zijn verzamelalbum ‘Portraits’. Deze plaat plaveit dus de perfecte weg naar een Real Roots Café Live sessie. Ben Bedford is namelijk een storyteller bij uitstek, die volop communiceert met zijn publiek.

De entree voor deze Real Roots Cafe Live sessie bedraagt twaalf euro.

Meer berichten