Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Nymph&eacute;as Trombone Quartet. (foto: Foppe Schut)</p>

Nymphéas Trombone Quartet. (foto: Foppe Schut)

(Foto: Foppe Schut)

Prachtig programma Kamermuziek Mook en Middelaar

MOOK - De Stichting Kamermmuziek Mook en Middelaar is er in geslaagd om, na de succesvolle concerten in het kader van het Orlando Festival, voor het seizoen 2021-2022 een aantal mooie concerten te organiseren. Op dit moment zijn het er al vijf.

“De volgende data kunt u al vast in uw agenda zetten: zondag 31 oktober , zondag 28 november, zondag 23 januari, zondag 20 maart en zondag 10 april. Op deze zondagen kunt u kennis maken met jong talent en met reeds langer bewezen en toptalent; beroemd en minder beroemd; met jonge musici en iets minder jonge musici; met strijkers, blazers en pianisten; met jonge muziek en met oude muziek; met nationale en internationale musici.

We hebben het over concerten met Oostertrio, Shuann Chai en Shunske Sato, Nymphéa Trombone Quartet, Rusquartet en Sonoro Quartet.

Uiteraard bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten. Daar is de website (kamermuziekmookenmiddelaar.nl) voor, met meer informatie over de optredenden en -voor zover al bekend- het programma. Kaartjes kunt u al kopen via de webshop. Zodra meer bekend is over de programma’s of extra concerten vindt u het daar. Een QR-code, vaccinatiebewijs of geldige recent negatieve testuitslag is van toepassing.”

Stichting Kamermuziek Mook en Middelaar heeft zich aangemeld bij de RaboClubSupport 2021. Zoals elk jaar kunnen leden van de Rabobank Rijk van Nijmegen vanaf 4 oktober stemmen uitdelen aan verenigingen en stichtingen, stemmen die geld opbrengen. De opbrengst van deze campagne wil de stichting gebruiken voor de eerste lustrumactiviteit. Ze ziet uw stemmen met graagte tegemoet.

Meer berichten