Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Leden Net Aecht klaar om bewoners van 550 huizen op De Horst een presentje te geven. (foto: Joop Verstraaten)</p>

Leden Net Aecht klaar om bewoners van 550 huizen op De Horst een presentje te geven. (foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Carnavalsvereniging Net Aecht verwent alle huishoudens op De Horst

DE HORST – De Groesbeekse carnavalsvereniging Net Aecht, geboren en getogen is in het kerkdorp De Horst, is zaterdagmorgen op Burendag met liefst zestien carnavalisten op pad gegaan om alle huishoudens op De Horst te verrassen met een tas met lekkers. Deze tas is geschonken door ’t Soetrijck in winkelcentrum Bellevue in het centrum van Groesbeek. 

In de tas zitten chocolaatjes, chocolade blaadjes, chocolade spekjes, zure matten, Napoleon zuurtjes, een spel kaarten, een korting bon van + Sier alsmede een ansichtkaart van het Wasberrefeest. Op de tas zit een kaartje met de volgende tekst: ‘Wij zijn trots op De Horst en blij met jou als buurman’. 

In totaal moesten de zestien carnavalisten 550 huizen af die het kerkdorp De Horst rijk is. Als de bewoners niet thuis waren, werdde tas met het lekkers aan de deur gehangen. Deze speciale actie is om als carnavalsvereniging Net Aecht de betrokkenheid bij De Horst te benadrukken. Op 19 november wordt in zaal Oomen aan de Reestraat het Prinsenbal van Net Acht gehouden, waar iedereen welkom is.

Meer berichten