Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Alle leerlingen zijn getuige van &nbsp;bekendmaking winnares. (foto: Joop Verstraaten)</p>

Alle leerlingen zijn getuige van  bekendmaking winnares. (foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Moud Arens (10) wint met ontwerp voorkant Sjors Sportief

BREEDEWEG – Wethouder Visser heeft woensdagmorgen op basisschool Breedeweg de prijs uitgereikt omdat een van de leerlingen de mooiste voorkant voor Sjors Sportief had gemaakt. Alle 150 leerlingen waren naar de aula ‘De Ontdek Kuul ‘gekomen omdat ze benieuwd waren wie van hen de prijs in de wacht had weten te slepen. 

De wethouder hield even de spanning erin door te zeggen de mooiste tekening is gemaakt door een meisje, daarmee vielen alle jongens af. De mooiste tekening voor de voorkant van Sjors Sportief is gemaakt door de 10-jarige Moud Arens, die onder applaus naar het podium ging. Daar werd ze welkom geheten door Loesan van Teeffelen-Bottema van Sportstimulering Berg en Dal en Forte Welzijn en wethouder Visser. Het boekje wordt uitgereikt aan alle leerlingen van de basisscholen in Berg en Dal en die zien jouw tekening op de voorkant staan. 

Als prijs heb jij voor je hele klas – 28 leerlingen – een golfclinic gewonnen bij Golfbaan Rijk van Nijmegen. Moud was zichtbaar blij evenals de andere 27 leerlingen van haar klas. In Sjors Sportief, Sjors Creatief staan alle mogelijkheden wat de jeugd kan doen op sportief gebied alsmede op creatief gebied.

Meer berichten