Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gezellige drukte in Amfi theater in Buurtpark &#39;t Groeske. (foto: Joop Verstraaten)</p>

Gezellige drukte in Amfi theater in Buurtpark 't Groeske. (foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Buren ontmoeten elkaar in parken

GROESBEEK – Op burendag hebben de buren in de omgeving van Bellevue en Hüsenhoff elkaar zaterdagmorgen en -middag ontmoet in zowel Park Mariëndaal als in buurtpark ’t Groeske. 

Alle vrijwilligers (buren) begonnen zaterdagmorgen om 10.00 uur met gezamenlijk koffie en thee drinken in de dagbesteding en op het terras bij de Kloostertuin Daarna werden de handen uit de mouwen gestoken en werd de het park winterklaar gemaakt en nieuwe planten geplant. In buurtpark ’t Groeske en met name in het Amfitheater was het gezelligheid ten top. Vanaf 10.30 uur konden de buren genieten van koffie / thee met cake en taart en tegen de middag was er voor de vrijwillige buren soep en een broodje. 

Drie beweegcoaches (Toin Jongen, Anja Zaat en Jakko Piepenbrock) namen de gasten in drie groepen mee om een deel van de beweegroute te lopen en oefeningen te doen. Ook voor de kinderen was er een springkussen, waarop ze zich uit konden kuren. Het park Mariëndaal en de omgeving rondom de Mariakapel zien er weer spic & span uit!

Meer berichten