Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Halloween-knutselen in peutercaf&eacute; Leuth. (Eigen foto)</p>

Halloween-knutselen in peutercafé Leuth. (Eigen foto)

(Foto: Eigen Foto)

Halloween-knutselen bij peutercafé Leuth

LEUTH – De dagen worden korter, het weer wordt slechter en de pompoenen worden van het veld gehaald. Wat is er dan fijner om binnen lekker de warmte op te zoeken en samen te gaan knutselen?

“We kiezen dit keer het thema Halloween, dat wordt griezelen geblazen! Gaan we spookjes maken of toch pompoenen versieren? Ben je ook zo benieuwd? Kom dan naar het peutercafé op maandag 11 oktober van 10.00 tot 11.30 uur in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 4.
In het peutercafé kan je kind lekker spelen en fruit eten. Daarnaast kun je ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten. Heb je nog leuke ideeën voor een bijeenkomst of is er een onderwerp waarover je meer wilt weten? Laat het weten, dat geeft het peutercafé inspiratie. Je kunt mailen naar Jesse.janssen@fortewelzijn.nl of bellen met 06 82612612.”


Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door een aantal ouders uit Leuth in samenwerking met Forte Welzijn, Partou en Kulturhus Leuth. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Deze activiteit is vrij toegankelijk voor inwoners van Leuth en omliggende dorpen.

Meer berichten