Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Nieuw bestuur Ommetje Heumen

HEUMEN - Vanaf dit najaar heeft de stichting Ommetje Heumen een nieuw bestuur, dit nadat het vorige bestuur besloten had om de taken neer te leggen. 

Elf jaar lang hebben Jan Jaspers (voorzitter), Hans Priems (penningmeester) en Piet Peters (bestuurslid) zich ingezet om een mooie idyllische wandelroute rondom het kerkdorp Heumen te verwezenlijken. Werk wat bestaan heeft uit het maken van de route met verhalen in historische context van het dorp Heumen, opstellen van het routeboekje en onderhoud van het pad waarlangs gelopen werd.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Tommy Kroes (voorzitter), Danny Stultiens (penningmeester) en Jos Gerrits (bestuurslid) welke zich gaat inzetten al de pracht en praal van het ommetje te bewaren. “Daarnaast gaan we het Ommetje Heumen nog bekender laten worden bij iedereen wie er nog niet van weet. Denk hierbij aan de basisschool kinderen, de nieuwe Heumenaren in de kern en uiteraard ook in de gemeente. Tevens willen we gaan zorgen dat de route via de bekende bewegingsaplicaties te vinden is.” Dank is er aan het vorige bestuur voor al zijn inzet van de afgelopen jaren en het nieuwe bestuur gaat met frisse moed aan de slag.

Meer berichten