Logo gemeentenieuwsonline.nl

Goede Doelen Week Mook en Middelaar

MIDDELAAR/PLASMOLEN - Op 27 september is een brief bij alle bewoners van Middelaar en Plasmolen in de brievenbus gedaan. Zo kreeg iedereen de mogelijkheid om aan de Goede Doelen Week mee te doen. 

“We zijn trots en dankbaar dat er dit jaar zelfs nog iets meer is gegeven dan vorig jaar! De opbrengst van de Goede Doelen Week Middelaar en Plasmolen 2021 is tot nu toe 4.649,00 euro. U kunt nog steeds doneren! Iedere bewoner kan een gift doen maar niemand moet zich verplicht voelen. Indien men een gift wil doen dan kan dat met een overboeking naar de rekening van de stichting Goede Doelen Week Middelaar en Plasmolen: NL28 RABO 0330 0926 85.
De Stichting maakt de giften die binnenkomen over naar de Goede Doelen. Omdat men nu geen voorkeur kan aangeven per doel worden de giften verdeeld op basis van de verhouding van het afgelopen jaar.

Mede namens de goede doelen en het bestuur van de Goede Doelen Week worden allen hartelijk bedankt. Hopelijk zien we elkaar weer in mei 2022”, aldus voorzitter Hans Kolvenbach namens het Reumafonds; het Nederlandse Rode Kruis; KWF Kankerbestrijding; Princes Beatrix Fonds; Nierstichting;  Nationaal Fonds Kinderhulp;  Prins Bernhard Cultuurfonds; Longfonds; Nederlandse Brandwonden Stichting;  AED voor herstel van het hartritme en Alzheimer Nederland.

Meer berichten